Reference

O našem dugogodišnjem iskustvu i dokazanoj kvaliteti svjedoči i velik broj uspješno provedenih i završenih projekata diljem Hrvatske…

Dobavljači i podizvođači

Zajednički razvoj i dijeljenje iskustva preduvjet su svake uspješne partnerske suradnje. Povjerenje između poslovnih suradnika ne poznaje kompromis…

Kamgrad grupa

Kamgrad grupa preko različitih je projekata prisutna u cijeloj Hrvatskoj, a poslovanje je kroz društva Kamgrad grupe proširila i u inozemstvo…

Zapošljavamo

Ako se želiš dokazati na najizazovnijim projektima u no. 1 građevinskoj kompaniji u Hrvatskoj, pregledaj otvorene natječaje ili pošalji otvorenu molbu.

Kamgrad je vodeća hrvatska kompanija u sektoru graditeljstva

Specijalizirani smo za visokogradnju, a kontinuiranim organskim rastom i pozitivnim poslovanjem od osnivanja do danas učvrstili smo svoju vodeću poziciju.

U sve naše poslovne i stambene projekte ugrađeno je 40 godina iskustva i znanja naših 750 zaposlenika, a svakom se novom projektu pristupa profesionalno – poštujući ugovorene rokove, koristeći vrhunske materijale i najmodernija tehnološka dostignuća.

Naša je kvalitetna gradnja i dugoročna pouzdanost prepoznata ne samo na hrvatskom tržištu, već i na tržištima Njemačke, Švedske i Srbije. Dosad smo realizirali više od 400 kvalitetno i u roku odrađenih projekata od kojih su najznačajniji izgradnja zračnih luka Zagreb, Split i Dubrovnik, izgradnja hotela Park u Rovinju i u Poreču, izgradnja Valamar Isabella resorta te Matrix Office parka u Zagrebu te rekonstrukcija rotora u Zagrebu.

Mi smo kompanija okrenuta ljudima.

I u Kamgradu i izvan njega.

Naša vizija

Ostati pouzdan partner u izgradnji suvremenih rješenja za život.

Naša misija

Stvaramo za vas, gradimo svijet oko nas.

Naše vrijednosti

Pouzdanost, kolegijalnost i snalažljivost.

Pouzdanost

Jedna od naših najvažnijih vrijednosti je njegovanje kontinuirane poslovne izvrsnosti i kvalitete kroz pouzdano djelovanje.

Kolegijalnost

Ljudi, suradništvo i partnerstvo preduvjet su i temelj svakog našeg uspjeha. Pomažemo drugima u rješavanju problema i uvažavamo različitost mišljenja.

Snalažljivost

Kako bismo adekvatno odgovorili na sve zahtjevnije izazove suvremenog tržišta donosimo brza i učinkovita rješenja u dinamičnoj okolini.

Aktualni projekti

O našem dugogodišnjem iskustvu i dokazanoj kvaliteti svjedoči i velik broj uspješno provedenih i završenih projekata diljem Hrvatske. Trenutno gradimo na više lokacija, a ovo su neki od naših aktualnih projekata.

Novosti

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit

Molimo izaberite tip upita, kako bi Vaš upit dospio na ispravnu adresu.

  Investitori

   Dobavljači

    Prodaja/najam nekretnina

     Podizvođači

      Ostalo

       KAMGRAD d.o.o.
       Josipa Lončara 1H
       10090 Zagreb
       OIB: 89931241548
       MBS: 080176480

       Centrala:
       T: +385 1 3430300
       F: +385 1 3430344
       E: kamgrad@kamgrad.hr

       Odnosi s javnošću:
       T: +385 1 3430309
       E: kamgrad@kamgrad.hr

       Prodaja i najam nekretnina:
       T: +385 (99) 3430 161
       E: nekretnine@kamgrad.hr

       Službenik za zaštitu podataka:
       T: +385 1 3430313
       E: zastita.podataka@kamgrad.hr