Pridružite nam se

Kamgrad je brzorastući tim u kojemu svoje mjesto nalaze zaposlenici svih profila. U odabiru novih članova našeg tima ključno nam je uvjeriti se u potencijal onih karakteristika koje smatramo ključnima za razvoj tvrtke te u stručnost, predanost i visoku razinu odgovornosti prema poslu.

Kamgrad danas zapošljava oko 700 djelatnika, od visokoobrazovanih zaposlenika do građevinskih radnika svih profila potrebnih za funkcioniranje i rad tvrtke. Velika se pozornost posvećuje kontinuiranoj edukaciji naših zaposlenika, kako bismo mogli odgovoriti na sve izazove koje tržište svakodnevno stavlja pred nas.

Ako ste timski radnik i imate veliku želju za učenjem te želite biti dio Kamgradova tima, pošaljite svoj životopis klikom na PRIJAVA ili poštom na adresu:

Kamgrad d. o. o.
Josipa Lončara 1H
10090 Zagreb

Nudimo vam

  • aktivno sudjelovanje u razvoju Društva
  • poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta
  • priliku za stručno usavršavanje i daljnju izgradnju karijere

Ugradite svoje ambicije u budućnost Kamgrada i postanite dio uspješnog Kamgradova tima!

Podaci za kontakt:

E-mail: posao@kamgrad.hr
Telefon: +385 1 34 30 311

Slanjem svojih osobnih podataka pristajem da Kamgrad d.o.o. iste trajno pohrani u svojoj bazi životopisa, te da me kontaktira putem kontakt podataka koje sam naveo u prijavi ukoliko se u nekom kasnijem trenutku pojavi prilika za zaposlenje koje bi odgovaralo mojim kvalifikacijama i iskustvu. Svjestan sam da ovu privolu mogu povući u bilo kojem trenutku slanjem maila na zastita.podataka@kamgrad.hr, na kojoj adresi mogu dobiti i sve informacije o svojim pravima vezano za zaštitu osobnih podataka koje obrađuje Kamgrad d.o.o.