Misija i vizija

Vizija

Vizija je Kamgrada njegovanje kontinuirane poslovne izvrsnosti i kvalitete kroz pravovremeno odgovaranje na sve zahtjevnije izazove suvremenog tržišta te usmjerenost na potrebe klijenata s ciljem razvoja u jednu od najkonkurentnijih građevinskih kompanija u regiji.


Misija

Naša se misija sastoji od pet ključnih elemenata koji su ugrađeni u temelje Kamgrada i čija je implementacija zaslužna za njegov kontinuirani razvoj.

Inovativnost i kreativnost

Inovacija je ono što razlikuje vodećeg od svih ostalih. Potičemo inovativnost svih svojih zaposlenika i suradnika te kreativne ideje sustavno pretvaramo u nove projekte, a samim time i u dodanu vrijednost za naše klijente.

Usmjerenost na korisnika

Neprekidno unaprjeđujemo svoje proizvode i usluge kako bi bili iznad očekivanja naših korisnika. Naš cilj nije prodaja, naš je cilj kreiranje pozitivnog iskustva i dugoročnog zadovoljstva.

Integritet

Povjerenje ne poznaje kompromis i ne postoji bez integriteta. Dosljedno čuvajući integritet u svemu što činimo, od sebe i drugih zahtijevamo primjenu najviših standarda u postizanju naše misije - unaprjeđenje kvalitete života, udobnost životnog i radnog prostora, visoka estetika oblikovanja unutarnjeg i vanjskog prostora te ekološka osviještenost.

Timski rad

Suradnja, zajedničko razvijanje i pomicanje prema naprijed preduvjet su svakog uspjeha. Naš tim stručnjaka iz svih područja blisko surađuje razmjenjujući znanja, vještine i iskustva kako bi osiguralo još bolju uslugu.

Dijeljenje znanja i uspjeha

Sve informacije i znanja, sva iskustva i najbolje prakse, sve ideje i sva postignuća, sve dijelimo kako bismo donijeli najbolje odluke, učinkovito se razvijali i promptno djelovali za dobrobit naših klijenata i partnera.